Het spel starten

Hoofdmenu

Wanneer je het spel voor het eerst start, zal je naar het titelscherm worden verwezen. Druk hier op eender welke knop om het hoofdmenu te zien. Wanneer je het spel voor het eerst speelt, zal een nieuwe ‘save file’ worden gecreëerd. (Let op: Je hebt ten minste 9,6 GB vrije hardeschijfruimte nodig om ‘save data’ te creëren.

Nieuw spel

Deze optie betekent dat je het spel met een nieuwe ‘save file’ zal starten. Wanneer je één uit de vier opgeslagen slots hebt gekozen om je data op te slaan, zal het spel opnieuw vanaf het begin starten.

Ga verder

Deze optie laat toe dat je het spel kan hervatten met de meest recente ‘save data’.

Opties

In dit scherm kan je verschillende in-game instellingen veranderen en het is ook bereikbaar gedurende het spel via het Systeemmenu. Je kan ook de moeilijkheidsgraad van het spel aanpassen in het hoofdmenu, voor je het spel start of hervat (je kan deze optie niet veranderen tijdens het spel).

Kirito Mode

Once you’re far enough along in the storyline, you’ll be able to select Kirito Mode. As the name suggests, in Kirito Mode, you play as Kirito and experience a unique story from his perspective. After unlocking Kirito Mode, you can also choose to select between the normal story mode and Kirito Mode when starting saved game data from the main menu.

Auto-opslaan

Dit spel maakt gebruik van auto-opslaan. Een icoontje zal op het scherm verschijnen wanneer het spel wordt opgeslagen. Gelieve de PlayStation®4 console niet uit te zetten gedurende dit proces.
Het spel zal automatisch opslaan telkens je je niet in een gevechtsgebied bevindt, zoals de SBC Glocken. De regel geldt dat het spel niet zal opslaan tijdens gevechten.

© 2019 BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.